2/01/2012

Joskus eläimet vaihtavat turkinväriä vaikkei lunta tulisikaan

Hej på dig! Ihan ekaksi, hyvää helmikuun ekaa päivää ja onnea kaikille joiden tipaton tammikuu on nyt ohi :D
Multa on kyselty useiden eri kanavien - formin, fb:n ja tän bloginkin kautta - millä konsteilla oon päässy tähän nykyseen hiusväriin. Täten pyhitettäköön tää postaus ah niin valkealle tukalleni
Lähtötilanne 1½ vuotta sitten oli tämä. Ei vitsit miten hassulta näytän tossa mustassa turkissa :D Pinkki raidoitus tosin oli kovastikkin mun mieleen!
Muutaman värinpoiston jälkeen musta reuhka muuttui monisävyiseksi porkkanapääksi:
Joten kaikki keltaisten hiusten kanssa taistelevat: ei syytä huoleen! Kusenkeltainen kuontalo on vain yksi pakollinen vaihe, joka jokaisen mustasta suoraan blondiin värjäävän on ikävä kyllä käytävä läpi. Kävelin ton värisen reuhkan kanssa kampaajalle ja kysyin, oisinko voinut välttää tän hemaisevan porkkanaperuukin jotenkin ja vastaukseksi sain, että myös kampaajalla värjättynä värimaailma olisi jossain vaiheessa lähennellyt tota. Siksi en koskaan kadu sitä, että aloin blondaamaan karvoja kotikonstein. Miten tästä on sitten päädytty nykytilanteeseen?
Ensimmäisenä tarvitaan aikaa. Ei yksi, kaksi tai kolmekaan värjäystä välttämättä ihmeitä tee, mutta kannattaa silti pitää värjäilykertojen välissä reilusti taukoa - mikäli haluaa, että päässä vielä väriteltäviä haivenia roikkuu.
Toiseksi on hyvä hankkia tätä:
Oon kokeillu monia eri hopeoivia valmisteita, niin hoitoaineita kuin shampoitakin, mutta tässä on ehdoton kusipään kaveri. Ko. hiuksiin jätettävä hoitosuihke on niin pigmenttistä, että värjää hiusten lisäksi myös tyynyliinat. Tää on ehdottomasti se vinkki numero 1, jonka antaisin kaikille jotka platinablondista kuontalosta haaveilevat.

Nykyään sitten toistelen vaan tasaisin väliajoin (eli n. kerran 3 kuukaudessa) väleinseuraavanlaisen rutiinin:
AHA siellä maantienharmaa ominaisväritys jo kurkkaileekin siilin raja-alueella. Vaalea on perussuomalaisessa, kuitenkin suht vaaleanruskeassa päässä onneksi siitä kiitollinen keinotekoinen väritys, että tyvikasvu ei ole läheskään niin kamalan näköinen, kuin esim. mustassa tukassa.
Vähän myrkkyjä. Oon varmaan vuodenpäivät nyt värjäillyt tolla ja on aikas jees. Edelleen korostan kuitenkin sitä, ettei värjäysvärillä niinkään ole väliä, kunhan hankkii ylempänä esitellyn Four Reasonin lahjan maailmalle - tai ainakin kaikille maailman blondeille.
Typerät poseeraukset on tärkeä osa tätä rituaalia.
Ja käsittelyn jälkeen karvoitus näyttää tältä ! .. Taas vähän aikaa.

Jos teillä on jotain kysymyksiä erityisesti hiuksiin liittyen niin antakaahan kuulua ((:
XOXO

13 kommenttia:

  1. Miks mun mielestä sulle sopi myös noi oranssit sekasikiöt (: kameleontti esteri !

    VastaaPoista
  2. Sun hiukset on ihanat!:) blondit passaa!

    VastaaPoista
  3. Bun: Sun silmissä on vikaa. Eivaa vois mennä kampaajalle ton kuvan kaa sillain "tälläsiä aattelin" !

    Rapu: Kiitos hei ja samoin ((= !

    VastaaPoista
  4. Muistan kun siulla oli tuo musta tukka. Tässä vaiheessa lienee viisainta mainita, että pelattiin siis joskus aikoinaan samassa roolipelissä :'> Sopii tuo vaaleakin kyllä todella kivasti, tykkään ja paljon!

    VastaaPoista
  5. Drownedtotears: Oi niitä aikoja - miss u so roolipelit ja musta harja! Tai no, loppujen lopuksi kaivattua tulee ehkä enemmänkin vain tota ensimmäistä, kyllä tää vaalee tukka asian ajaa välillä mustaakin paremmin ((:

    VastaaPoista
  6. Mullakin on just nyt tää porkkanapää menossa.. oon nyt ottanut yhden värinpoiston, ja kaks blondausta ja vieläkin on sama tilanne.. tuntuu etten mitenkään saa sitä hopeanväristä tukkaa!! onks sulla mitään vinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarkalleen muista kuinka monta kertaa mun piti blondia sävyä päälle heittää, ennen kun porkkana alku taittuu ees jotenkuten muihinkin kuin oranssin ja keltaisen sävyihin, mutta voin tosiaan sanoa, että aikaa se vaatii. Ei silti kannata liian usein rasittaa hiuksia blondauksilla - ennemmin kärsii sen keltaisen pään kanssa kuin kuolleeksi kulutettu hiirenhäntä päässään vai mitä? :D
      Hopeeshampoo ja toi mun tässäkin postauksessa hypettämä keltasuutta taittava suihke on tuotteita joita suosittelen! Ainakin toi suihke on ollu yks parhaista apureista matkalla porkkanasta platinaan (=

      Poista
  7. Huojentavaa nähdä näinkin hyviä blondaus tuloksia :'D
    mä oon tässä liukuvärjäillyt hiuksiani, kaksi kertaa värinpoisto ja vielä uusi värinpoisto platinan vaalealla sävyllä?? Mutta edelleen kellertävä tulos -.- mulla olis tuossa Naturiginin tuhkan vaalea hiusväri odottamassa, jos sillä sais tätä pehkoa vaaleammaks.. Onneks tossa yhdessä vaalennuksessa tuli sitä sinistä hoitoainetta, jos sekin auttais myöhemmin. Täytyy kyllä tosissaan harkita tuota suihketta myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea vaan taisteluun porkkanapäätä vastaan ! :DD Suosittelen simona ellen jopa pekkanakin tota suihketta kyllä, eivät hiukset kärsi enää niin julmetusti jatkuvasta blondailusta, kun tolla hoitsikalla taittelee sävyä sopivammaks (:

      Poista
    2. :'D haha no kyllä! Okkei, eiköhän jossain vaiheessa vielä mene mun ostoslistalle siis^^

      Poista