8/09/2016

Täsmätuote ripsipidennyksille

Kosmetiikka-aiheiset postaukset jatkukoon Tällä kertaa haluan kertoa teille tuotteesta, josta mun on tehnyt mieli kirjoitella jo aiemmin - mutta oon kuitenkin malttanut mieleni, sillä oon halunnut testailla tätä rauhassa, jotta voin paremmin arvioida sen todellista toimivuutta. Kyseessä on Chrissanthie-merkkinen puhdistusgeeli, joka on tarkoitettu ripsipidennyksille. Tämä puteli tuli mua vastaan instagram-feedissä, Ripsibarin sivuilla ja ajattelin heti, että hitsit tuota on pakko saada kokeilla.
Aiemmin oon varovasti putsaillut yläluomia ja ripsirajoja lähinnä lämpimällä vedellä, sillä en ole uskaltanut pahemmin kosketella ripsipidennyksiä millään kasvoputsareilla siinä pelossa, etteivät ne pidennyksille sopisikaan. Välillä puhdistusoperaatio saattoi kestää todella kauan, sillä tuntui, ettei meikki, ihon oma rasva yms. lika tahtonut irrota ripsirajoista tehokkaasti pelkällä vedellä. Tämän (ja tietenkin kyltymättömän uusien tuotteiden testaus intoni) vuoksi pyyhälsin oitis Jyväskylän Ripsibariin luettuani heidän instasta tästä tuotteesta.
Chrissanthie puhdistusgeeli tulee pikkuruisessa tuubissa, mutta mukaan Ripsibarissa kehotetaan ostamaan yllä näkyvä pumppupullo. Pulloon "valmistetaan" puhdistusvaahtoa lantraamalla Chrissanthie-geeliä veteen, n. 1:10. Itse olen tehnyt niin, että puristan tuubista geeliä vain aivan pienen pisaran ja lisään silmämääräisesti vettä sen n. kymmenkertaisen määrän. Kyseinen pieni liru pumppupullon pohjalla riittää mulla ripsien pesuun pariksi viikoksi, joten vaikka Chrissanthie-tuubi on pieni, tuote riittää todella pitkäksi aikaa. Ripsibarissa suositeltiinkin nimenomaan valmistamaan pumppupulloon n. 1-2 vkon pesutuote kerrallaan. Pumppupullo on myös ihanan huoleton ottaa mukaan reissuun, kun se ei ole tuotetta tulvillaan - menetys ei ole kamalan suuri, mikäli purkki sattuisi rikkoutumaan tai unohtumaan jonnekkin.
Miten pesu sitten käytännössä tapahtuu? Pullosta pumpataan tuotetta kädelle reilu määrä ja painellaan sormenpäillä hellästi yläluomille, alaluomille, ripsirajoille ja ripdsille ja huuhdellaan sitten pois. Ihanan pehmeä vaahto on helppo levittää ja tuotteen tuoksu on miellyttävän yrttinen. Tykkään itse lotrata vaahtoa todella reilun määrän joka pesussa, sanotaanko viisinkertaisen määrän kuvassa näkyvään verrattuna, mutta silti tuntuu välillä, ettei tuote pumppupullossa vähene lainkaan! Kun vaahdon on huuhdellut pois, tuntuvat luomet ja ripset pidennyksineen uskomattoman raikkailta, mikä oli ensimmäisen pesukerran jälkeen oikeasti aivan huikea tunne.
Puhdistamisen lisäksi Chrissanthie-geeli myös hoitaa omia ripsiä pidennysten alla, sekä saattaa jopa pidentää huoltovälejä. Liimasidos oman ripsen ja kuidun välillä nimittäin heikkenee, mikäli siihen pääsee kertymään esim. ihon omaa öljyä. Myös jotkin ripsiteknikot ovat ottaneet tämän geelin käyttöön huolloissa ja Ripsibarissa mua neuvottiinkin pesemään ripset vielä juuri ennen huoltoa Chrissanthie-geelillä, jotta ripset ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa laittoa varten. Oon nyt kerennyt käytellä tuotetta reilun pari viikkoa ja voin sanoa että eron kyllä huomaa! Tuntuu myös, että pidennyksiä täytyy harjailla omiin asentoihinsa paljon vähemmän kuin ennen, mikä sopii mulle hyvin, sillä en ole mikään ahkerin ripsipidennysten harjailija.

Chrissanthie-geeliä myy Jyväskylässä ja Tampereella Ripsibar, jonka instatilin suosittelen tsekkaamaan - sieltä löytyy mm. mykistäviä kuvia ripsipidennyksistä ennen ja jälkeen Chrissanthie-pesun. Onko joku teistä testannut tätä tuotetta?

4 kommenttia:

  1. hei vau, kuulostaa ihan mielettömältä tuotteelta! :) eilen just huollatin räpsyt kuntoon, ja tämän postauksen jälkeen houkuttaisi todellakin kokeilla tätä tuotetta. ripsipidennysten puhdistaminen kun on todella haastavaa, ja muiden aineiden kanssa saa olla varovainen!

    aivan ihana blogi sinulla, jään ehdottomasti seurailemaan :) harmi, ettet päässyt helsingin blogimiittiin reilu viikko sitten! jospa seuraavalla kerralla onnistuu :') ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usko tai älä tää onkin just niin mieletön tuote miltä kuulostaa :D ihan hullua että kasvojen pesusta on tän jälkeen tullu mun lempparijuttuja!

      Oi kiitos ja tervetuloa seuraamaan! Jep, miitin missaaminen harmitti ihan älyttömästi, mutta todellakin toivotaan että ensi kerralla olisi parempi onni. Oli kuitenkin mukava kuulla ja lukea että teillä oli hauskaa ❤️

      Poista
  2. Paljonko tuotteella on hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasinkin sulle heti sinne uusimpaan postaukseen :)

      Poista