5/06/2017

April Ig Stories

 Hei ja ihanan aurinkoista lauantaita  Mulla on tällä kertaa tiedossa rennompi lauantai, sillä meen tekemään vasta iltapäivällä pari asiakasta. Aamupäivä onkin pyhitetty ulkoilulle Rauhan kanssa ja käytiinkin jo kunnon metsäretkellä ja kun pikkuinen nyt väsähti päätin käyttää tämän rauhallisen hetken hyödyksi! Niimpä luvassa on nyt taas vakkaripostaus Instagram Stories-kuvista. Postaan kyseiseen feediin lähestulkoon joka päivä jotakin ja usein monia kertoja päivässä, joten blogiin päätyy aina vain murto-osa, eli kuvat, jotka tallennan kännykkään. Tällä kertaa talteen tuli näköjään lähinnä Rauhan touhuja ja selfieitä hahah!
①Koko huhtikuu oli jotenkin ihan sika kylmä ja vaikka ulkona oli aurinkoista, täytyi silti nykiä vielä toppatakkia päälle. Onneksi kevätfiilistä sai nostettua kukkakuvioisella vaatetuksella ②Aamuisin ennen töihin lähtöä Rauha hakeutuu usein kylppäriin seuraamaan kun meikkaan ③Vaikka pikkupennulle parasta liikuntaa onkin vapaana temmeltäminen, ollaan harjoiteltu myös hihnassa liikkumista paljon ja tehty miltein päivittäin joku pienempi lenkki hihnassa.
①Huhtikuussa oli myös, kuten aiemmissa postauksissa mainitsinkin, mun 24v. synttäripäivä. Käytiin Rauhan kanssa kyseisenä päivänä vierailulla Sofian luona, joka yllätti mut ihanalla pienellä paketilla ♥ ②Tein huhtikuun jokaisena lauantainakin töitä, mutta silti perjantait on tuntuneet enemmän perjantailta kuin aikoihin, sillä oon tehnyt lauantaisin hieman lyhyempiä ja ns. rennompia päiviä ③Palanen tuota mangojuustokakkua kelpaisi nytkin!
①Pieni rakas raitapaita ②Jostain syystä huhtikuu oli ihan selvästi selfiekuu! ③Sain tosiaan lahjaksi myös pinkin ihanan paketin VS'ltä 
①Koiranpennun elämässä on hellyyttävää se, kuinka väsy saattaa yllättää ihan missä vain! ②Kun Rauha täytti 12 viikkoa huhtikuun viimeisellä viikolla, oli aika suunnata rokotukselle. Kyseinen toimenpide taisi jännittää omistajaa enemmän kuin koiraa ja Rauha saikin kehuja reippaudestaan! ③Ja loppuun vielä yksi autoselfie

Toukokuu on nyt ainakin startannut superpaljon lämpöisemmissä merkeissä ja toivotaan että tää suunta jatkuu, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti