5/31/2017

Pientä uutta kotiin

Rauha-pennun saavuttua huusholliin, hautasin hetkeksi kaikki haaveet kodin sisustusuudistuksista, sillä ei ollut varmaa millainen termiitti tämä staffityttö olisikaan. Nyt, kun kodin irtaimisto on säilynyt jo reilun 2kk suurinpiirtein hampaanjäljittä, oon varovasti uskaltanut miettiä mitä tekisi mieli uudistaa. Tiedättehän, kun kevään ja kesän tullen tulee sellainen fiilis, että haluaa niin vaatekaapin, sisustuksen kuin meikkipussinkin täyteen vaaleita sävyjä ja freshiä tunnelmaa? 

Mihinkään kovin suuriin ja arvokkaisiin hankintoihin ei ollut tarvis lähteä (sillä eipä tänne pikkukotiin kauheasti mitään lisää mahtuisikaan), mutta sain hankittua muutaman jutun, joista oon haaveillut ♥ Toinen niistä oli tämä metallikori. Oon miettinyt tälläisen hankkimista jo pitkään ja aiemmin ajattelin sen toimittavan virkaa esim. huopien ja fleecepeittojen säilytyksessä, mutta nyt siitä tulikin Rauhan lelukori! Tuon koiran leluvalikoima näyttää varmaan vähän surkuhupaisalta - pahvia, pyyhkeitä ja pehmolelunriekaleita - mutta on tuolla joukossa muutama ehkä vinkulelukin hahah! Ja tuolle pennulle ihan parasta tekemistä tuntuu olevan noiden pahvien kanssa peuhaaminen. Hullulla on halvat huvit.
Toinen, viime kesästä saakka etsinnässä ollut juttu oli tälläinen jakardikuvioinen, vaalea matto. Tälläistä ei tuntunut löytyvän mistään, saatika että koko olisi ollut pieneen eteiseen sopiva ja väri oikea. Niimpä ei tarvinnut juuri miettiä kun törmäsin tähän sattumalta. Beige on haastava sävy eteisen mattona ja jo tässäkin kuvassa näkyy kurajälkiä maton toisessa reunassa, mutta onneksi tuon voi pestä koneessa, joten likaantuminen ei ärsytä niin paljoa. Ja onhan se nyt vaan niin ihanan näköinen, vai mitä?
Viimeinen pikkujuttu löytyy myöskin eteisestä, nimittäin viime postauksen Vuittonin laukun paperikassi ei päätynytkään piiloon kaapin perälle, vaan halusin ottaa sen mukaan sisustukseen ja niimpä se löytyy nyt eteisen jättipeilin vierestä. Mullahan on kylppärissä VS'n paperikassit osana sisustusta, niin tämä jatkaa linjaa sitten muualla yksiössä. 

Millaisilta nämä kodin pienet uudet yksityiskohdat teistä näyttävät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti