6/25/2017

Midsummer memories





Ihana juhannusviikonloppu takana päin ja kameran muistikortti täynnä (koira)kuvia, tässä niistä muutamia! Mä oon viettänyt suurimman osan elämäni juhannuksista mökkeillen ja just niin se mun mielestä kuuluukin viettää. Ainakin tällä hetkellä on sellainen fiilis, että en vaihtaisi noita maisemia rahastakaan esim. festarijuhannukseen, vaan tälläinen breikki luonnonhelmaan kesäarjen keskellä on parasta mitä voi kuvitella 
Suunnattiin torstaina viettämään keskikesänjuhlaa siis perinteikkääseen tapaan mökille Mikkeliin. Tällä kertaa reissu oli vielä hauskempi siksi, että Rauha pääsi ekaa kertaa mökkeilemään ja koirien yhteistä riemua oli niin mahtava seurata. Vaikka ilma ei ollut mikään lämpöisin mahdollinen, tehtiin silti retkiä läheisillä metsäteillä, saunottiin ja uitiin (talviturkki on poissa wihii), grillailtiin ja nautittiin upeista auringonlaskuista - eli just sellaisia juttuja joita kesämökillä kuuluu tehdä. Muutaman viikon päästä pakkaan tuon pikku raitapaidan taas autoon ja suunnataan takaisin noihin maisemiin, siksi tänään ei niin paljoa harmittanutkaan palata kotiin.

Miten teidän juhannukset sujuivat? Ootteko te ehdottomia juhannusfestaroijia vai mökkikansaa?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näistä tulee kyllä kesäfiilis❤ Täytyy yrittää kuvailla kesällä mahdollisimman paljon niin on jotain mitä muistella talvella!

      Poista