5/27/2013

Kai karvamadoillekkin voi joskus tulla takkuja?

Hyvää huomenta, päivää, iltaa tai yötä - kuinka vain! Tasaisin väliajoin multa toivotaan erilaisia postauksia liittyen hiuksiin ja myös blogin kaikkien aikojen katsotuimmat postaukset on käsitelleet päässäni kasvavia karvoja. Viimeisin täysin hiuksia käsittelevä postaus löytyy täältä ja nyt aion keskittyä kertomaan vähän eri jutuista.

Aloitetaan sillä, mikä aiheutti mussa itsessäni eniten hilpeyttä tätä postausta väkerrellessä. Menneitä hiuskuontaloita, olkaapa hyvät !
①Kun sanon, että mun hiukset on kokeneet kaikki muutokset laidasta laitaan todella tarkotan sitä! Kuvassa kasiluokkalainen minä irokeesini kanssa. Jokainen voi varmaan kuvitella sen poikatukan, joka mun päätä tuon harjaksen poisleikkuun jälkeen koristi .. jepjep ② Kun karvat oli vähän kasvaneet värjäilin otsatukkaan pinkin raidan ja näköjään tuonne niskaan on lykätty jotkut lisäkkeetkin.③ Samaa settiä kuin edellinen, mutta raidan väri oli sininen. Toi väri oli kamalan vaikea ylläpidettävä ja pysykin sähkönsävysenä aina vain muutamia viikkoja.④ Toisaalta raita vaihtoi väriä muutenkin niin usein, ettei pysyvyydellä juuri ollut väliä. Huomatkaa, että tässä oon löytänyt kiharrusraudan ja hiustyyliin tuli heti erilaisia variaatioita (toisinsanoen joko ylitupeerattu  pörrö tai kiharapilvi).
① Edellinen hiuspostaus käsitteli nimenomaan matkaa mustasta blondiin ja niimpä en tässä jaksa alkaa erittelemään taivalta niin tarkasti. Tuo kuva on kuitenkin otettu ensimmäisen värinpoiston jälkeen.② Ja tämä puolestaan toisen jälkeen. Ne kohdat missä pinkit/sininset/vihreät/minkäkaikenvärisetneehtikäänolla raidat oli muuttui heti ihan valkoisiksi, mutta muu tukka pysyi melkoisen pitkään porkkanana (hassu sana hihi).③ Parin vuoden aikaharppauksella päästäänkin tilaan, jossa pehko oli jokseenkin sitä mitä tavoittelinkin - lähestulkoon valkea.④ Viime keväänä en viitsinyt värjätä hiuksia, kun aurinko vaalentaa niitä kuitenkin itsestään. Kesä meni ihan samoissa fiiliksissä ja syksyllä pohdin, että ei näitä nyt tarvitse värjätä vielä, kun tyvikasvua ei tahdokaan erottaa. Ehkäpä talvella sitten.
Ja tässä ollaan nykytilassa. En tuumailuista huolimatta sitten värjännyt karvoja talvellakaan ja niimpä mulla on nyt tollanen "luonnollinen liukuvärjäys" krhmn.. Laskeskelin juuri, että viimeisin värjäystuokio sijoittuu 1,5 vuoden päähän ja huomaan sen kyllä hiuksistani. Ne tuntuu huomattavasti elävämmiltä kuin täysin vitivalkoisina aikoina. Eikä tuo tyvi nyt niin pahan näköinen ole - eihän? :D

Mikäli joku noiden alkupään järkyttävien kuvien jälkeen on vielä jatkanut tän postauksen lukemista, aletaan nyt päästä viimein asiaan! Tässäpä tuotteet, joiden avulla/takia mun hiukset näyttää tältä:
Okei nämä on vähän väärinpäin, mutta eniveis ① Hoitoaineena mulla on ollut varmaan vuodenpäivät käytössä Doven tollanen Oil care-stydeemi, joka lupaa hiusnaamion tehokkuuden hoitoaineen nopeudella. Ehdottomasti parhaita halpishoitsikoita, joita oon ikinä käyttänyt. Mun hiukset on juuri sellasessa kunnossa, että niitä pitäisi jaksaa naamioida tasaisin väliajoin, mutta en jaksa kykkiä kylpyhuoneessa varttia vain odotellen, että joku aine vaikuttaa etenkin, kun saunaakaan ei ole. Siksi tämä tuote on ihan ykkönen ! ②Oon ymmärtänyt, että tän Four Reasonsin hopeeshampoon nimeen vannoo suhteellisen moni blondi - niin myös minäkin. Riittävän tujua tavaraa ilman pelkoa siitä, että pää menee siniseksi !
①Wellan joku Ocean Spritz-suihke jota me Vilun kanssa kutsutaan vain yksinkertaisesti suolasuihkeeksi. Kun Tigi lopetti vastaavan tuotteet siirryin tähän. Tekee hiuksista vähän karheammat ja helpommin muotoiltavat. Käytän tätä aina pesun jälkeen esim. jos haluan seuraavaksi päiväksi kiharat laitan tätä märkiin hiuksiin ja laitan ne letille yöksi. Aamulla vaan föönaus ja valmista !②PARASTA KAMAA EVER Oon ylistänyt tätä hopeahoitoainesuihketta jo useassa postauksessa ja jatkan samalla linjalla. Paras. Toimivin. Ainoa miinus siniset tyynyliinat, mikäli tätä laittaa illalla kosteisiin hiuksiin.③ Mun mielestä halvoista selvitysaineista toimivin. Tää on niin tällänen tuote joka on hajuton ja mauton ja aina, kun toi pullo tyhjenee mua risoo niin hemmetisti laittaa taas rahaa uuteen, mutta toisaalta tälläinen takkutukka ei voi elää ilman tuota !④ Uusi löydös (alekorista), jota oon laitellut nyt hiuksiin aina, kun oon suoristanut ne. Lupaa suorat hiukset 48h ajaksi. Pitääkin varmaan paikkaansa jossei sen parin vuorokauden aikana aio poistua sisätiloista. Ihan kelpo lämpösuoja hiuksille kuitenkin !
①Luotto hiuslakka. Sopiva pito ja jättää hiukset mukavan ilmaviksi. ②Rakkautta ensi suihkauksella. Tuuheuttava kuivashampoo, jota käytän aina hiustenpesujen välipäivinä freesaamaan tukkaa.

Mun tukkatuotteet koostuu siis pääosin halvasta markettikamasta ja vaikka oonkin aikojen saatossa käytellyt kovasti myös kampaamolaadun kamaa, oon todennut, että noissa kyseisissä puteleissa hinta-laatu-suhde on kaikista parhaiten paikallaan!

Kysykäähän ihmeessä kaikkea hiuksiin tai ihan mihin vaan liittyvää ja kertokaa mitä fiiliksiä tälläinen postaus herättää. Yleensähän postailen lähinnä vaan tekemisistäni, mutta olisko tälläset tarkemmin teemoitetut postaukset useamminkin kivaa vaihtelua?
XOXO

2 kommenttia:

  1. Sä et tiedä miten samaistuin tähän postaukseen! Vaikka mulla on oma tukka pysynyt aina ruskean sävyjen sarjassa (siis välillä lähes musta->hyvin vaaleasti raidoitettu ruskea), on hiusmalli muuttunut yläasteesta jokseenkin paljon... Mullakin oli irokeesi kasiluokalla ja siitä asti tää on kasvanut :DD Sun hiukset näyttää tänä päivänä todella hyvälle ja musta toi luonnollinen väri sun hiuksissa on kerrassaan ihana :) osaat jotenkin laittaa tukkaa kivasti aina! :)

    VastaaPoista
  2. Kohtalontoveri !! Vaikka nyt noita vanhoja kuvia kattelee melkoisen myötähäpeän kourissa, niin toisaalta musta on hauska sitten vuosienkin päästä miettiä, että ainakin tuli kokeiltua vaikka mitä hiussarallakin. Karvathan on uusiutuva luonnonvara joten mikäs siinä (:
    Ja voi kiitoksia, kiva kuulla että tää maantienharmaa sävy on ihan siedettävän näköinen :D

    VastaaPoista